Serveis

Coneix els nostres tractaments

Més de 35 anys millorant el teu somriure.

No només s’ha de visitar al professional quan es té una molèstia. S’ha de fer abans que això passi. Per això és molt important la prevenció en odontologia. Si es visita l’odontòleg com a mínim una vegada l’any es poden evitar molts problemes, i en el cas que es puguin produir seran més senzills de solucionar.

Aquesta especialitat de l’odontologia es la responsable de l’eliminació de la càries i posterior restauració de la dent. Es fonamental eliminar els possibles focus de càries abans de començar qualsevol altre tractament odontològic. El diagnòstic ha de ser precoç per evitar grans reconstruccions, tractament polpar o en el pitjor dels casos l’extracció de la peça dental.

L’ortodòncia és la primera especialitat de l’odontologia. L’ortodòncia no només busca l’obtenció d’un perfecte somriure, sinó que també té com a objectiu aconseguir una correcte funció i salut movent les dents, controlant el creixement dentofacial, i reposicionant el maxil·lar i la mandíbula.

Vols alinear les teves dents i no vols que ningú ho vegi? Endavant, podem!!! Amb les tècniques revolucionàries d’ortodòncia invisible podem canviar completament el teu somriure.

Ningú veurà que estàs fent un tractament d’ortodòncia per corregir la posició de les teves dents. Podem fer-ho amb alineadors plàstics, un tractament realitzat amb alineadors transparents que permeten moure les dents a una posició millor i aconseguir un bonic somriure. O bé, podem fer-ho amb ortodòncia lingual. En aquest cas, es col·loquen els brackets per la part interna de les dents i ningú podrà veure la aparatologia, l’única cosa que apreciaran es que cada dia les teves dents estan més maques i millor alineades.

L’endodòncia és la part de l’odontologia que s’encarrega de l’eliminació del teixit polpar i posterior farciment de material en els conductes del nervi en casos on la caries es molt profunda, o bé hi ha hagut compromís polpar per traumatisme o infecció.

 

La periodòncia és la part de l’odontologia que s’encarrega del tractament de les genives. La periodontitis és una malaltia infecciosa localitzada a les genives que afecta a gran percentatge de la població.

És una malaltia situada sota la geniva, generalment indolora, que la inflama i la fa sagnar fàcilment. Destrueix l’ós que suporta les dents, provocant la pèrdua precoç d’aquestes.

La pròtesi a odontologia té la finalitat de recuperar la salut, estètica i funció dental i masticatòria. Són diverses les opcions possibles per a solucionar l’absència total o parcial de dents. Tots els materials utilitzats són biocompatibles i permeten una correcta i ràpida adaptació al pacient. Podrem assessorar-li en la millor solució per a que torni a somriure.

Tot i que tots els tractaments realitzats actualment en odontologia tenen com a objectiu el millor resultat estètic possible, l’estètica dental busca la solució de problemes on hi ha una correcta funció però es busca un somriure més atractiu. Les dents es poden millorar en forma o tamany o també fer-les més blanques.

L’odontopediatria és l’especialitat de l’odontologia que tracta als nens i adolescents. El tractament d’aquests pacients ha de ser perfecte, ja que d’aquesta experiència dependrà la seva futura salut oral.

El nen ha d’anar al dentista a partir dels 3 anys i realitzar controls periòdics cada 6 mesos. D’aquesta manera es realitza una correcta prevenció i diagnòstic precoç de la patologia.

Aquesta especialitat té la finalitat de resoldre patologies relacionades amb les dents incloses, cordals o quists.

Dins de la cirurgia, l’implantologia permet la restauració de dents mitjançant implants col·locats quirúrgicament. Això li permetrà tenir la sensació que mai va perdre les seves dents i recuperar el seu millor somriure.