Nosaltres

Un equip de professionals de gran qualificació i exigència per poder aconseguir el teu millor somriure.

Dr. Francisco Moyano Montoya

Llicenciat en Medicina i Cirurgia UB.
Especialista en Estomatologia UB

Sóc el Paco i vaig posar en marxa el centre fa més de 25 anys.  Sóc pròxim, exigent, i a més  comparteixo amb el meu fill la passió per la professió.

Dr. Javier Moyano Lleixà

Llicenciat en Odontologia UIC.
Màster en Ortodòncia i Ortopèdia Dentofacial UIC

Sóc el Javi i cuidaré de posar rectes les teves dents i el vostre somriure perfecte.  Em considero un entusiasta de la meva especialitat, m’agrada disfrutar de l’aire lliure i jugar amb els meus fills Èric i Èlia.

Dr. Àlex Urpí Garcia

Llicenciat en Odontologia UB.
Màster en Operatòria i Estètica Dental UIC.
Postgrau en Pròtesi Dental SCOE

Sóc el responsable de l’Àrea d’Estètica i Restauradora de l’Institut.  M’apassionen la professió, els cotxes, la fantasia i els instruments musicals.

Dr. Victor Méndez Blanco

Llicenciat en Odontologia USC.
Màster en Cirurgia Oral UB

Sóc el responsable d l’Àrea de Cirurgia i Implantologia de l’Institut. La informàtica, el cinema i la professió són la meva perdició.

Dra. Violeta Visús Capell

Llicenciada en Odontologia UIC.
Màster en Endodòncia UIC

Sóc la responsable de l’àrea d’Endodòncia de l’Institut.  A part de la meva especialitat, la meva passió són els viatges i l’aventura.

Gemma Serrat Prats

Higienista.
Protèsica Dental

Sóc la Gemma, cuidaré de les vostres genives i la vostra higiene dental.  El que més m’agrada és estar amb la meva filla Ariadna.

Noemí Lleixà Cano

Auxiliar

Sóc auxiliar i responsable d’esterilització de l’Institut.  Ajudo a que tingueu el millor somriure.  M’agraden el mar i els animals.

Nines Lleixà Utrillas

Recepcionista

Sóc la Nines, estic al front del mostrador i del telèfon.  M’agrada el contacte directe amb els pacients i és una sort poder compartir treball i família.